Διαμονή στο Ζαγόρι

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΖΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ

ZISSIS_Hotel_a

Το Ξενοδοχείο ΖΗΣΗΣ βρίσκεται στο γραφικό χωριό Αρίστη, ένα από τα 45 γραφικά Ζαγοροχώρια της Ηπείρου. Το Zissis Hotel είναι χτισμένο σύμφωνα με το παραδοσιακό αρχιτεκτονικό ύφος της περιοχής, με κυρίαρχο στοιχείο την πέτρα. Αποτελεί οικογενειακή επιχείρηση και διαθέτει πλήρες εστιατόριο με πλούσια τοπική κουζίνα.

Το ξενοδοχείο Ζήσης είναι πολύ κοντά στον Εθνικό Δρυμό Βίκου – Αώου, το Βοϊδομάτη (2,5 χλμ.) και τη Χαράδρα του Βίκου (5 χλμ.), οπότε η τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι ιδανική για δραστηριότητες όπως ορεινή πεζοπορία, ράφτινγκ και ορειβασία. Επίσης απέχει 48 χλμ. από τα Ιωάννινα και 40 χλμ. από το αεροδρόμιο της πόλης. Ο ποταμός Βοϊδομάτης και το φαράγγι του Βίκου απέχουν 2,5χλμ. και 3,5χλμ. αντίστοιχα.

Οι χώροι του ξενοδοχείου διακοσμούνται με εκτυπώσεις fine art τοπίων του Ζαγορίου και ιδίως του γειτονικού Βοϊδομάτη, του ντόπιου φωτογράφου Κώστα Ζήση. Επίσης τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο, κεντρική θέρμανση και ζεστό νερό όλο το 24ωρο.
Καθημερινά σερβίρεται σπιτικό πρωινό. Στο εστιατόριο του Zissis Hotel μπορείτε ακόμη να απολαύσετε τοπικές σπεσιαλιτέ, όπως τις περίφημες ζαγορίτικες πίτες.

Επιλέξτε Τύπο Δωματίου

Το ξενοδοχείο Ζήσης διαθέτει 10 πλήρως εξοπλισμένα και πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτια. Προσφέρουν θέα προς το σκηνικό του Εθνικού Δρυμού, το περιβάλλον ορεινό τοπίο και τον οικισμό της Αρίστης.

Book Now

Φωτογραφίες Ξενοδοχείου